About me

My Photo
l.a.d.y.b.o.s.s
hello peeps.. im n.a.d.i.h.a *a teacher *camera addict *love travelling *love shopping ;) *love everything about beauty =) ok, enuf. its not dat important aite ;) so..welcome to my page,keep urself stay here..n enjoy reading!! happy always :))
View my complete profile
Feeds RSS
Feeds RSS

:: BoLe cLicK2 sini ::

Monday, January 3, 2011

:: terasa rinduuu ::

siyess..tatau nak cp cmna tapi aku mmg rasa busan sgt skrg...tade org nk text aku pon huuhuu~how sad :(
time nie aku seriously rinduu giler time dok kt ipba dulu...skrg awl thn, mcm biasa mesti sume sibok nk story mcm2..pastu mula la pakat kalut nk cite smpai xikot turn..me, ct, tasha,shima,mimi..ni antara nama2 yg slalu kongsi cite awl tahun sama hahahaa..yg lain bkn xkongsi,still kongsi jgk...rnduu korang sume lah!!! ta tipuuuu,,,.
 then, mende yg aku slalu buat masa dlu adalah kuar dr bilik aku and kaki akan melangkah laju ke bilik CT..and i'll ask her "ko wtpe weh??,bosan laaaa.." and she replied "xwtpe,,kmas2 je..ko duduk la dlu" waaa,,babes,imy!!!
aku pon akan mengganggu rumate ct a.k.a shima hehee
shima pon layan je hahaaa
then, bila ct abes kemas kami akan gosip2,bergelak ketawa until she said "eh, mimi da smpai blm??"
ktaorg pon terus ke bilik our darls...goshh,really miss dat time...


kadang2 aku akan tido je kt bilik dorang berdua ni..
(eh,silap..bkn kadang2..tp slalu hahahaa)
kesian rumate aku a.k.a line...sory na line..


and biasala kn..awl2 thn ni aku mesti akan ngadu menda yg sama tiap2 thn kt ct
"Ct, bila ea elaun nk masuk"hahaaa
klakar je..





dear, i syg u!!


n also u babes!


and of course, i love all of them..

p/s: really miss you guys..damn much!

3 comments:

Nurzahira said...

babes..i mish u too...
rindu dgn suasana awal thn kat ipba...
rndu dgr lecture bosan dlm kelas...
wat mcm2 bnda smpai kantoi...

shazatul shima said...

nice entry...
skrg ms kta bergosip kn...klu stil kat ipba skrg..mst byk hot stories..haha
miz u all..

l.a.d.y.b.o.s.s said...

babes!!
miss u both...
mest ngah byk gossip kn skrg hehehe