About me

My Photo
l.a.d.y.b.o.s.s
hello peeps.. im n.a.d.i.h.a *a teacher *camera addict *love travelling *love shopping ;) *love everything about beauty =) ok, enuf. its not dat important aite ;) so..welcome to my page,keep urself stay here..n enjoy reading!! happy always :))
View my complete profile
Feeds RSS
Feeds RSS

:: BoLe cLicK2 sini ::

Saturday, April 2, 2011

:: kawan susah senang ::


assalamualaikum readers...

orait peeps,,disebabkan mood utk tulis entry ni adalah HAPPY so ,miss ladyboss nk guna warna hijau..go green! ahahaa~tetibe pulak ;)

kita semua ada kawan..tapi adakah semua kawan kita sanggup ada di saat susah dan senang kita? atau hanya muncul di saat senang saja..mcm iklan chipsmoore  tu...sekejab ada,sekejap xde...alangkah beruntungnya badan bila kita ada kawan@sahabat yg snggup bersama-sama kita tuk lalui susah dan senang kn..? tapi alangkah sedihnya hati bila ditinggalkan sahabat disaat kita diuji dgn kesulitan...tapi itu lah lumrah hidup..semua orang pasti pernah rasainya kn..dan itu semua menjadikan kita lebih tabah dan berhati-hati iAllah~ Alhamdulillah, miss ladyboss sgt bersyukur kerana dikurniakan seorang sahabat2 yg baik n sntiasa ada di waktu susah mahupun senang..syg u babes! 

ok syg2 semua, tu hanya mukadimah saja, sebab entry kali ni berkaitan sahabat miss ladyboss :))
die telah menjemput i bersama seorang lagi sahabat kami untuk meraikan her first payment...tumpang gembira untuk kawan sbb i belom dpt gaji lg huhuu~doakn i pn cpt dpt gaji ye hehhehe!syg korang :)


my darlings! (yg kanan tu blanja kitaorg) thanks babe..love u
another 5 xdpt join sbb jauh di perantauan hehee~


cpt je pilih menu kn sbb org nk blanja ;)


drinks- sgt xseswai dgn food (xpdai pilih)LOL
mcm xpenah msk SR je hahaa


miss ladyboss sgt sure korang mest ada kawan susah senang jugak kn :)) bersyukurlah kita...
thanks for reading dis entry
love u guys XOXO

4 comments:

Nurzahira said...

love u more....
rasa mcm seperti di ipba cuma kta kurg geng je...

satu lg..rs mcm dok serumah je okay...
kakak pun dh berminat dgn u...
snyi bila weekend dha x dtg..hahaha

l.a.d.y.b.o.s.s said...

me too!'
yeap..rsa cm dulu2 cuma xmeriah je huhuu

mzhany said...

diha, hany suke sbb kaler hijau hehhe

l.a.d.y.b.o.s.s said...

da agak da ;)
btw..thanks ya hehe