About me

My Photo
l.a.d.y.b.o.s.s
hello peeps.. im n.a.d.i.h.a *a teacher *camera addict *love travelling *love shopping ;) *love everything about beauty =) ok, enuf. its not dat important aite ;) so..welcome to my page,keep urself stay here..n enjoy reading!! happy always :))
View my complete profile
Feeds RSS
Feeds RSS

:: BoLe cLicK2 sini ::

Thursday, March 24, 2011

:: nak kongsi kegembiraan ::


Assalamualaikum readers...

hello peeps! rnduunya dkt uolls semua..sekian lama jugak xupdate blog..really sory..memang tersangat busy skrg ni..TAPI seriously, miss ladyboss xpenah lupakan korang suma (ikhlas tau) hehee
so, korang cmne sihat ke?? (ayat mcm tanya dkt my student je)hahaa~well, cikgu kan..

sebenarnya,banyak benda yang miss ladyboss nk share ngan korang sume..and one of them is my graduation day...saja nk share kegembiraan miss ladyboss bersama pembaca tersayang :))
ye la, sape xgembira kn bila dh kovo...5 1/2 tau miss ladyboss blaja (lama tu)...pastu we all adalah anak sulong pertama dari IPG yg menerima degree dari IPG...so, ni adalah hadiah yang xternilai buat bonda tersayang...
act, event ni diadakan time cuti skolah aritu which is last week...at PICC, Putrajaya...
korang nk tau x,,miss ladyboss sgt exited nk pergi konvo aritu sbb xsabar nk jumpa classmate...rnduunya kt dorg Tuhan je yg tau..YES,ktaorg memang rapat (i means classmate pompuan) sbbnya ktaorg ada 8 pmpuan je dlm satu kelas..so, itu lah yg membina keakraban ktaorg :)) syg korg!!!

opss!!sorry2..melalut panjang la pulak...
skrg jom layan pic sekitar majlis konvokasyen miss ladyboss

:))

rakan seperjuangan

Q nak ambik pic..

sempat touch up! tehee~



besties~

bonda n adik (sgt syg mereka!)

family..(soon) hehee

grad pada sidang yg berbeza..(xdpt pkai jubah sama)huuhuu


ok peeps,cepat sambut! hehee

act, masa kt sana ada ada jln2 jgk..
will update da pitcha soon yarh ;)

lots of love
mwahhhhhs!!


2 comments:

mzhany said...

TAHNIAHHH diha!

l.a.d.y.b.o.s.s said...

ouhh..thanks kak hany ;))
terharunya...