About me

My Photo
l.a.d.y.b.o.s.s
hello peeps.. im n.a.d.i.h.a *a teacher *camera addict *love travelling *love shopping ;) *love everything about beauty =) ok, enuf. its not dat important aite ;) so..welcome to my page,keep urself stay here..n enjoy reading!! happy always :))
View my complete profile
Feeds RSS
Feeds RSS

:: BoLe cLicK2 sini ::

Wednesday, November 21, 2012

Honeymoon yg dh lepas ;))

 Assalamualaikum..



Sekian lama sudah blog ni terbiar dan sepi tanpa berita...(bahasa b'munge2 sbg intro) hahaaa..niat di hati mmg dh lama sgt nk hapdet blog ni..klu diikutkan everyday ada story..tp byk sgt kekangannya, kdg2 bila ada msa connection plk yg prob. so bila dok asyik posponed je..maka berbulan2 lah blog ni terbiar..sedih :(

So, arini dgn pnuh tekad dan azam yg tinggi aku berusaha nk jgk update blog nih.hah.semangat x iolls? heheee 
seigt aku last entry aritu is about my wedding..aku nikah 31 Mei now dh bulan seblas.ouh! alangkah lama blog ini terbiar..Jadi klu nk diikutkan terlalu byk sgt cerita yang terbengkalai mcm bangunan xsiap yg terbiar (bole pulak buat perumpamaan cenggitu). Lps kawen aritu i bersama inchik suami tlh ber' honeymoon' di Bali, Indonesia..ah,i missed the momment. the place was so beautiful. rasa mcm nk pegi semula hahaa.over! inshaAllah ada rezeki bole pegi lagi =))

enjoy the pics!!


Hello Bali  , here we come >.< bhahaaaa


our fav!


ohhh3..it soooooooooo suwitttttt..i looike lah! dlu slalu berangn2 je nk org decorate cmni. sukee lah.



the pool. it was private pool ;)


kitchen


laluan kt dalam. ohsem!


breakfast first! 











ni tempat jual brg silver. a big expensive.





Lapaq. singgah mkn sat =)













Bedugul





Tanah Lot.





memanjakn bdn stlh pnt berjalan2.


the tour guides. the are super friendly. 


dinner @ Jimbaran bay. meja die btl mengadap pantai. bole la bajet romantic ckit kn hahaaa


queuing for the cruise  


ole2 !! byk boss shoopng ;)


egg benadict. i like the eggs shape =)

 the villa's staf. 




till we meet again. bubye Bali ;))





hmm..kejap je masa berlalu kn, rasa mcm baru semalam je kawen..hehee
n now rsa kehidupan ni lebih lengkap dgn kehadiran insan yg dianugerahkn Allah utk aku.
Alhamdulillah..really happy with my new life..
aku harap kasing syg kami berkekalan hingga ke akhir hayat.

and now i am about 19 weeks of pregnancy. almost 5 month. Alhamdulillah, aku bersyukur padaMu ya Allah di atas kurniaan yg Kau beri.



1 comments:

dinda sygs said...

update la yang terbaru :)